Andere activiteiten

Home

 >

Activiteiten

 >

Andere activiteiten

Op de camping


> Multi-sport terrein : Naast de mogelijkheid om van het zwembad en de aqua-aerobics te genieten, kunnen de sportievelingen elkander uitdagen voor een spelletje voetbal of volleybal (en andere sporten) op het multi-sportveld. > Petanque : Anderen verkiezen misschien het plezier van een spel petanque, onze ’lokale sport ". We hebben een prachtig schaduwrijk petanqueterrein, gesitueerd in de buurt van de bar en het restaurant, wat een goede combinatie is gebleken!

Dichtbij : ’le plan d’eau’, ontspanningscentrum


> Plan d'eau d'Apt (meer) : Ideaal voor wandelen, zeilen, vissen en een reeks andere outdoor-activiteiten. Het Plan d’eau d’Apt is een van de meest begeerde locaties voor ontspanning en recreatie-activiteiten in de Vaucluse. De zeilclub is aangesloten bij de Franse Sailing Federatie (Federation Française de Voile) en alle instructeurs zijn gekwalificeerd. Te huur: zeilboten, surfplanken, kajaks en waterfietsen. Gratis toegang tot het terrein: twee tennisbanen, skateboard park, avontuurlijke speeltuin voor kinderen, sport-track, bowling, picknicktafels en visstekken voor mindervaliden.

Andere activiteiten in de Vaucluse

> Bergbeklimmen : Onze kalkstenen kliffen zijn bijzonder populair onder bergbeklimmers. Dankzij de kwaliteit, de soort, de moeilijkheidsgraad en het gunstige klimaat het hele jaar door, is de Luberon de eerste keuze voor amateur-bergbeklimmers zowel als de meer ervaren klimmers. De goed uitgeruste locaties in de Luberon heten u welkom in een prachtige natuurlijke omgeving. > Paragliding : Een unieke manier om de Luberon te ontdekken. Voor degenen die geen hoogtevrees hebben of voor degenen die hun angst willen overwinnen, bieden de oefenmeesters van Rustr’Aile „first time”vluchten en instructielessen. De lessen zijn aangepast aan ieders niveau en worden begeleid door instructeurs met "Brevetés d’Etat ’(door de overheid erkende certificaten). Contact: Rustr’Aile Colorado - le stade Rustrel - Tel. 0609400574 - fly parapente.biz. > Luchtballonnen : Vol-Terre biedt luchtballonritten over de Luberon, zijn natuurlijke landschappen en de prachtig gelegen dorpen ... Contact: Vol-Terre - Tel. 06 03 54 10 92 - contact montgolfiere-luberon.com. > Tennis : Favoriete sport van de manager uitkijken dus voor een uitdaging! Contact: Tennis Club de Saint-Saturnin-lès-Apt - M. Marchetti - Tel. 06 77 15 63 87 - 04 90 38 90 02. Tennis Club de Gargas - M. Marin - Tel. 04 90 74 18 58 - 04 90 74 43 28. > Speleologie : Tunnels en kuilen langs ‘les karsts’ (een karakteriserend landschap gevormd door allerlei spelingen van de natuur) van het Albion plateau, 20 km van Apt. Ondergronds netwerk Het plateau verzamelt het water dat weer op duikt in de Vaucluse fontein. De afgronden, net als de l’Aven Autran of de Trou Souffleur leggen landschappen bloot die nu beroemd zijn. Sommige grotten zijn toegankelijk na een korte wandeling . Saint Christol is de stad met de meeste grotten: l’Aven du Château (-100m), le Trou Souffleur (-610m). Verder weg, l’Aven Autran (-670m), l’Aven Joly (-465m), l’Aven Borel (-70m), ...

Over ’les chênes blancs’ | Andere campings te ontdekken | Onze partners | Sitemap