Animatie op de camping

Home

 >

Activiteiten

 >

Animatie op de camping

Animatie voor de kinderen


Een spelleider voor de kinderen is elke dag beschikbaar in de maanden juli en augustus. Op een rustig deel van de camping zal de spelleider toezicht houden en vele sport en spel - en creatieve activiteiten organiseren .

Animatie voor volwassenen


Het zijn niet alleen de kinderen die graag samen plezier hebben, volwassenen en de oudere kinderen willen ook wel eens een verzetje ... Daarom hebben we in ons team een enthousiaste medewerker die de activiteiten voor volwassenen organiseert, o.a. op het voetbalveld, het volleybalveld of zelfs ons petanqueveld, maar ook voor tafelvoetbal en tafeltennis. We organiseren twee wekelijkse petanque wedstrijden en we kijken elke keer weer uit naar nieuwe kandidaten voor de felbegeerde trofee.

Georganiseerde avonden en evenementen


Onze entertainers verwachten u in juli en augustus voor karaoke, dansavonden en de lotto, om jong en oud door de gezellige en sociale avond heen te begeleiden. Eén van de vele hoogtepunten van de animatie.

Toeristische uitjes in de Vaucluse

We kennen de Luberon en de Vaucluse als onze broekzak en daarom bieden wij elke zomer thematische uitstapjes. Een ideale gelegenheid om de natuurlijke bezienswaardigheden van de streek, de kleurrijke dorpen en de prachtige monumenten te ontdekken.

Over ’les chênes blancs’ | Andere campings te ontdekken | Onze partners | Sitemap