Camping

Home

 >

Camping en caravaning

Beschaduwde kampeerplaatsen over de hele camping


De mooie streek van de Luberon biedt een zonnig klimaat, waar velen jaloers op zijn. Maar op een ideale familievakantie wilt u kunnen genieten van de zon zonder er last van te hebben. Dat is de reden dat we op Domaine des Chênes Blancs blij zijn u plaatsen te kunnen aanbieden die volledig in de schaduw liggen. Het eikenbos, wat de camping kenmerkt, is niet alleen smaakvol en van natuurlijke schoonheid, maar biedt u ook de mogelijkheid om ontspannen te kamperen, beschermd tegen de krachtige zonnestralen.

Raadpleeg onze tarieven

Ruime kampeerplaatsen voor caravans en tenten


Onze driesterrencamping biedt u ruime plaatsen met een gemiddelde van 90m². Haagjes markeren de grenzen tussen de verschillende plaatsen wat u de mogelijkheid geeft in alle rust van een ontspannende vakantie te genieten. Elke plaats heeft toegang tot een directe aansluiting op het elektriciteitsnet van 6 ampère en bevindt zich steeds nabij een waterpunt. Het technisch team maakt iedere morgen een checkronde om eventuele vragen of moeilijkheden op te lossen zodat u ten volle kunt genieten van uw verblijf.

Raadpleeg onze tarieven

Een schone en nette camping


De camping wordt dagelijks onderhouden om de hygiëne en netheid te kunnen waarborgen. De gemeenschappelijke ruimtes zoals de speelruimte, het zwembad en rond het zwembad, rond de campingplaatsen, het sportterrein en natuurlijk de toiletgebouwen. De sanitaire voorzieningen, die u toegang geven tot de douches, toiletten en wasplaatsen, worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Er zijn ook voorzieningen getroffen voor mindervaliden en grote gezinnen.

Over ’les chênes blancs’ | Andere campings te ontdekken | Onze partners | Sitemap