Over ’les chênes blancs’

Home

 >

Over ’les chênes blancs’

Onze voorzitter


Onze groep ‘Pausado SAS’ heeft sinds een aantal jaar een aantal campings weten te groeperen waaronder ook ‘Les Chenes Blancs’. De campings opereren allen onder dezelfde kwaliteitseisen.

Het begon allemaal met de ‘Pascalounet’ in Martiques aan de Middellandse Zee. Ons eigen Provencaals Venetie waar mijn vader, Pascal Giunti, als één van de eersten een camping startte aan de ‘Côte Bleue’. Sindsdien zoeken we in andere gebieden ook naar zulke parels om zo veel mogelijk kampeerders te laten genieten van ons beeld van kamperen en verblijven in de natuur. Het is dan ook de naam van dit project, Pausado – het Provençaalse woord voor ontspanning -, die ons het meest aansprak.

Naast de Franse en buitenlandse campinggasten, verwelkomen we ook ieder jaar weer bedrijven, groepen en scholen. Dit jaar kunt u meer dan ooit genieten van een warme verwelkoming bij aankomst, een vriendelijke service, een schone en nette camping, een ongelofelijk mooie omgeving en aantrekkelijke tarieven. De afgelopen tien jaar zijn dit de sleutels van ons succes gebleken.

De camping ‘Domaine des Chênes Blancs’ was de tweede camping die we aan de groep hebben toegevoegd. Schitterend gelegen in de Vaucluse en in het hart van de Luberon. Het completeert ons aanbod van familiecampings met een vriendelijke en hartelijke sfeer.

Dit jaar hebben we ook weer een aantal investeringen gedaan die uw verblijf een stuk aangenamer zullen maken en om zo nog beter van de natuur van de Luberon te kunnen genieten.

Robert Giunti
Voorzitter van Pausado

Over ’les chênes blancs’ | Andere campings te ontdekken | Onze partners | Sitemap