Andere campings te ontdekken

Home

 >

Andere campings te ontdekken

Na de Vaucluse, de Middellandse Zee ?

Het zou kunnen dat u na een aantal dagen toe bent aan wat ontspanning aan de kust. We kunnen u dan Camping Pascalounet van harte aanbevelen.

Ideaal gelegen op maar 100m van de zandstranden van de kust van de Middellandse Zee. De stranden zijn direct toegankelijk vanaf de camping. De camping biedt u het comfort van een 2-sterren camping, een warm welkom en een hartelijke sfeer.

  • Bel (33).4.42.80.71.56

En waarom geen ander deel van de Vaucluse ontdekken?

Mag uw vakantie best wat langer duren? Indien u na uw verblijf hier in de Luberon, het magische land bij de Vaison -La-Romaine wilt bezoeken, raden wij u „Le Domaine de la Coronne***” aan.

Ideaal gelegen in de pausenclave te Avignon, langs de wijnroute bij Valréas. Tussen Vaison-La-Romaine en Grignan, biedt deze 3 sterrencamping u een warm onthaal en een aangenaam verblijf voor de hele familie.

Aarzel niet hen te contacteren met onze groeten :

  • Bel (33).4.90.35.03.78

Het regionaal natuurpark ‘Vercors

Indien u wat meer in de bergen wilt wandelen en wilt genieten van uitzonderlijke vergezichten en natuur, dan is wellicht de camping ‘Domaine du Couriou****’ iets voor u.

Naast de schitterende natuur van ‘de streek van Die’ en het natuurpark ‘Vercors’ biedt de camping een waterpark met twee zwembaden, meerdere glijbanen, een mini-club, restaurant, uiteraard een warm welkom en een familiale sfeer.

Neem contact op met Marta en Guillaume om meer over deze camping en eventuele beschikbaarheid te weten te komen:

Over ’les chênes blancs’ | Andere campings te ontdekken | Onze partners | Sitemap