Onze partners

Home

 >

Onze partners

Onze partners

FamilieCampings

Onze Camping werd uitgekozen door Camping Chèque


Deze formule is gemaakt door „Camping Chèque”, het toonaangevende Europese netwerk van top camping. "Camping Chèque is aanwezig in 24 Europese landen. Elk lid (camping) is geïnspecteerd en geselecteerd naar aanleiding van hoge eisen m.b.t. de kwaliteit van haar diensten, de voorzieningen (met inbegrip van de gezondheid en belang), de kwaliteit van zijn welkom en natuurlijk de toeristische belangstelling (locatie).

Door vast te houden aan het label „Camping Chèque”, wordt de camping gehouden aan een verbintenis van strenge, nauwkeurige en regelmatige controles bestaande uit meer dan 500 criteria en tekent de beheerder een overeenkomst waarin wordt bepaald dat het aan de volgende vijf punten voldoet :

  • Een warm welkom, gastvrijheid, beschikbaarheid, vriendelijkheid en effectiviteit zijn onderwerpen van bijzondere aandacht van de beheerder en zijn team. Ze dragen bij tot een rustige, aangename en vriendelijk sfeer op de camping en tussen zijn gasten.
  • Een schoon terrein, netheid en hygiëne worden gedurende het hele seizoen gewaarborgd op alle gebieden van de camping.
  • Nauwkeurig en naleving! De campingbeheerder biedt complete, duidelijke en nauwkeurige informatie over de infrastructuur: nauwkeurige beschrijvingen van de apparatuur, het tijdstip en de openingsuren van de receptie, van de verschillende diensten en activiteiten. Tarieven zijn duidelijk en strikt toegepast.
  • Een nette privé locatie. De camping beheerder neemt de nodige maatregelen om een locatie te bieden en rust op het terrein te waarborgen. Deze laatste is ingericht met smaak en met esthetische zorg voor een succesvolle integratie van plaats en milieu.
  • Milieu gewaardeerd en gerespecteerd. De camping beheerder verplicht zich om de natuur en het milieu te beschermen, de inrichting van de camping met respect, bescherming en milieu vriendelijke oplossingen aan te passen. ’Landschapsinrichting en energiebesparing’ zijn prioriteiten voor een kwaliteitscamping , die zich inzet voor het behoud van het steeds meer bedreigde en verwaarloosde milieu.

Onze Camping werd uitgekozen door het „Vélo loisir” netwerk in de Luberon


Het Netwerk Recreatief Fietsen in de Luberon is een professionele groep die sinds 1996 accommodatie, verhuur, taxi’s, restaurants, culturele bezienswaardigheden, grotten, reisleiders en reisbureaus aanbiedt. Een waaier van diensten om uw verblijf in de Provence te vergemakkelijken. Dit alles met de fiets. Camping Domaine des Chênes Blancs heeft een aanvraag ingediend in 2009 om zich bij deze vereniging van amateurfietsers van de Luberon te voegen en onze applicatie heeft een positieve reactie gekregen! De commissie heeft onze camping geaccepteerd vanwege de kwaliteit van onze accommodatie, de beschikbare apparatuur voor fietsers en de nabijheid van onze plek ten opzichte van de aangegeven routes. Deze routes geven u de mogelijkheid te fietsen over rustige secundaire wegen, in het Regionale Natuurpark van de Luberon en de streek Forcalquier - Montagne de Lure.

Over ’les chênes blancs’ | Andere campings te ontdekken | Onze partners | Sitemap