Mobile homes en bungalows

Home

 >

Mobile homes en bungalows

Mobile Home 4, 5 of 6 personen - Comfort + Cottage


> Comfort + Cottage : Mobile home van 27m² ==> 36m² (inclusief overdekt terras), op een standplaats van 90m ² en in de schaduw. Een ideale accommodatie voor een gezin (4 to 6 people depending on the mobile home you select). In het slaapgedeelte vindt u een slaapkamer met een tweepersoonsbed (135x190) en een extra slaapkamer met twee aparte bedden (elk 70x200). Dekens, dekbedden en kussens zijn aanwezig, linnengoed is op aanvraag beschikbaar. Er is een badkamer met douche en wastafel (met warm water) en een apart toilet. In de keuken vindt u alle benodigde apparatuur (koelkast / diepvries, kookplaat, magnetron, koffiezetapparaat, gootsteen, keukentafel ...). Ten slotte is er een groot overdekt houten terras met tuinmeubilair en een waslijn.

Raadpleeg onze tarieven

Mobile Home 4 personen - Comfort Cottage


> Comfort Cottage : Mobile Home van 22m², op een standplaats in de schaduw van 90m ². Een ideale accommodatie voor een gezin van 4 personen. In het slaapgedeelte vindt u een slaapkamer met een tweepersoonsbed (135x190) en een extra slaapkamer met twee enkele bedden (elk 70x200). Dekens, dekbedden en kussens zijn aanwezig, linnengoed is op aanvraag beschikbaar. Er is een badkamer met douche en wastafel (met warm water) en een apart toilet. In de keuken vindt u alle benodigde apparatuur (koelkast / vriezer, kookplaat, magnetron, koffiezetapparaat, gootsteen, keukentafel ...). Ten slotte is er een groot overdekt houten terras met tuinmeubilair en een waslijn.

Raadpleeg onze tarieven

Canvas Bungalow 4 of 5 personen


> Canvas Bungalow : Bungalow van 20m ² op een standplaats in de schaduw van ongeveer 90m ². Een ideale accommodatie voor een gezin (4 to 5 people depending on the canvas bungalow you select). De twee slaapkamers zijn gescheiden door een opslagplaats voor uw persoonlijke spullen, bereikbaar vanaf beide zijden en voorzien van twee muggennetten en oprolbare luiken. De keuken heeft een oppervlakte van 10m² en beschikt over een groot transparant raam dat uitkijkt op een houten terras van 12m ².

Raadpleeg onze tarieven

Over ’les chênes blancs’ | Andere campings te ontdekken | Onze partners | Sitemap