Thema-avonden

Home

 >

Voorzieningen

 >

Thema-avonden

Karaoké avond, een ’must’ op onze camping


Een beetje cultuur... Karaoke is een combinatie van „kara” afkomstig van karappo het Japanse woord voor ’leeg’, en „oke” van ōkesutora of ’orkest’. Dit betekent dat de zanger geen orkest nodig heeft om van zich te laten horen. En ik kan u verzekeren dat op „Domaine des Chênes Blancs” beslist geen hele band nodig is om het publiek te vermaken. Uw stem alleen is al genoeg om er een sfeervolle avond van te maken. Tot in de verre uithoeken van het domein, ja zelfs de Vaucluse, herinnert zich men nog uitzonderlijke prestaties van de voorbije jaren. Deze zomer gaan wij opnieuw op zoek naar nieuwe opkomende sterren onder onze klanten... Bereid u zich maar alvast voor!

Disco avond, stuck in time!


Gebaseerd op eerdere succesvolle avonden, hebben we gemerkt dat een discoavond alle kampeerders van „Domaine des Chênes Blancs” vermaakt en aan alle verwachtingen voldoet. Dat is de reden waarom onze avonden op voorhand worden georganiseerd, niet al te laat beginnen, en indien we een bepaald uur overschrijden ronden we de avond af in een afgesloten ruimte zodat eenieder zich kan amuseren, zolang hij wenst, met inachtneming van de andere gasten. Dit benadrukt de vriendelijke sfeer die wij trachten te behouden. Veel plezier beleven, terwijl we tegelijkertijd de kampeerders respecteren die de volgende dag vroeg willen opstaan om een lange wandeling in de prachtige Vaucluse te maken.

Pre-dinner dancing, het extraatje van de camping


Oorspronkelijk is het idee van een ’thé dansant’ veeleer als pleziertje voor onze oudsten. Maar gezien het succes van zo een avond, mogen we concluderen dat iedereen er wel zijn pleziertje in vindt, zowel jong als oud. Waarom niet genieten van enkele danspasjes tijdens het aperitief? Het schijnt dat dit de eetlust bevordert ... Het is dan ook met plezier, deze thé dansant opnieuw in te leiden en de crackers weer op tafel te zetten. Dus nodigen wij graag onze senioren, hun kinderen en kleinkinderen uit om samen mooie familiemomenten te delen en van deze ten volle te genieten.

Over ’les chênes blancs’ | Andere campings te ontdekken | Onze partners | Sitemap