Vernieuwingen in 2013

Home

 >

Vernieuwingen

 >

Vernieuwingen in 2013


Beste gast, we hebben dit jaar een nieuw beheerderspaar aangesteld voor het beheren van Domaine des Chênes Blancs. Arnaud en Stéphanie zijn een dynamisch, hartelijk en zeer actief koppel die zich al ruimschoots hebben bewezen op één van onze andere campings. Dit heeft ons op Zoover de nodige goede recensies opgeleverd. We zijn ervan overtuigd dat Arnaud en Stéphanie hun ervaring gaan gebruiken om ervoor te zorgen dat uw verblijf aan alle verwachtingen voldoet.

Dit gezegd hebbende, is het koppel seizoen 2013 aan het voorbereiden en hebben ze ons, met hun adviezen, overtuigd van een aantal veranderingen;

  • De verfraaiing van de buitenkeuken om een nog vriendelijkere sfeer uit te stralen
  • Warmwater voorzieningen bij de wasplaatsen buiten. Dit was o.a. één van de verbeterpunten op uw aanraden
  • Verbeteringen aan het dagelijks functioneren van de toiletgebouwen

Arnaud en Stéphanie hebben ons ook geadviseerd om 20% van het mobile-home aanbod weg te halen van de camping om zo de camping meer ‘lucht’ te geven. Dit was ook één van de door u aangegeven punten. Dit gaat dan ook gebeuren!

Daarnaast gaan we meer aandacht besteden aan de natuurlijke uitstraling van de camping waaronder de entree en de verschillende paden. We hopen dat al deze verbeteringen ten volle tot hun recht komen en dat u ze met eigen ogen kunt komen bewonderen.


Robert GIUNTI
Voorzitter

Over ’les chênes blancs’ | Andere campings te ontdekken | Onze partners | Sitemap